Suggesties

Specialiteit

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • 6 Gegratineerde Oesters

    6 Huitres Gratinée

  • Asperges op Vlaamse wijze

    Asperges à la Flamande

  • Asperges met Zacht gerookte Schotse Zalm, Mousselinesausje

    Asperges au saumon fumé d’Ecosse, sauce Mousseline

  • Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met gekarameliseerd Witloof, Krokantje van Serranoham

    Noix de Saint-Jacques grillées, Chicons caramélisées, Croquant de Jambon de Serrano

  • Op vel gebakken Zeebaarsfilet, Chutney van rode ui en paprika, Krielaardappelen

    Loup de mer poêlé sur sa peau, chutney d’oignons rouges et poivrons

  • Choucroute garnie d’Alsace met zijn ambachtelijke charcuterie

    Choucroute garnie à l’Alsacienne et son charcuterie artisanale

  • Scandinavisch Bintje, gegratineerde Raclette kaas met Gerookte Zalm, afgewerkt met zure room & Bieslook

    Pomme de Terre Scandinave fromage Raclette gratiné, Saumon Fumé, crème et Ciboulette

  • “Zwitsers Bintje”, gegratineerde Raclette kaas met Serranoham, afgewerkt met zure room & Bieslook

    « Pomme de Terre Suisse » fromage Raclette gratiné, jambon de Serrano, crème et Ciboulette

  • Bladerdeegje met krokant gebakken Kalfszwezeriken en Boschampignons, Roomsausje “Fine Champagne”

    Mille-Feuille de Ris de Veau et Champignons de Bois, Sauce Fine Champagne

  • Gegrilde Côte à l’Os met z’n Béarnaisesausje 2cts

    Côte à l’Os Grillé, sauce Béarnaise 2p

  • Fettucini met Boschampignons

    Fettucini aux Champignons de bois

  • Kreeft in schoon zicht, Klassiek getooid 580 Gr

    Homard en Belle Vue , façon Classique 580 Gr

  • Kreeft gegrild met zachte Lookboter 580 Gr

    Homard grillé au Beurre à l’Ail doux 580 Gr

  • “ Snow Crab” gegrild met blanke boter, Rijst

    “ Crabe de Neige ” grillée au beurre Blanc, Riz

  • Kaas Fondue « Savoyarde » met fijne Charcuterie en fris slaatje

    (enkel op donder- en vrijdag) - Comté – Emmental - Gruyere