Specialiteit
-
Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
-
Rib Eye Black Angus Schotland
-
Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing
Suggesties
-
6 Gegratineerde Oesters
6 Huitres Gratinée
-
Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met gekarameliseerd Witloof, Krokantje van Serranoham
Noix de Saint-Jacques grillées, Chicons caramélisées, Croquant de Jambon de Serrano
-
Choucroute garnie d’Alsace met zijn ambachtelijke charcuterie
Choucroute garnie à l’Alsacienne et son charcuterie artisanale
-
Scandinavisch Bintje, gegratineerde Raclette kaas met Gerookte Zalm, afgewerkt met zure room & Bieslook
Pomme de Terre Scandinave fromage Raclette gratiné, Saumon Fumé, crème et Ciboulette
-
“Zwitsers Bintje”, gegratineerde Raclette kaas met Serranoham, afgewerkt met zure room & Bieslook
« Pomme de Terre Suisse » fromage Raclette gratiné, jambon de Serrano, crème et Ciboulette
-
Bladerdeegje met krokant gebakken Kalfszwezeriken en Boschampignons, Roomsausje “Fine Champagne”
Mille-Feuille de Ris de Veau et Champignons de Bois, Sauce Fine Champagne
-
Gebakken Griet met jonge Wortelen en zacht Dragonsausje, Krielaardappelen
Filet de Barbue, Carottes primeur, sauce à l’Estragon, pommes de terre grenaille
-
Fettucini met Boschampignons
Fettucini aux Champignons de bois
-
“ Snow Crab” gegrild met blanke boter, Rijst
“ Crabe de Neige ” grillée au beurre Blanc, Riz
-
Kreeft in schoon zicht, Klassiek getooid 580 Gr
Homard en Belle Vue , façon Classique 580 Gr
-
Kreeft gegrild met zachte Lookboter 580 Gr
Homard grillé au Beurre à l’Ail doux 580 Gr
-
Kaas Fondue « Savoyarde » met fijne Charcuterie en fris slaatje
(enkel op donder- en vrijdag) - Comté – Emmental - Gruyere